„Začali jsme dobře. V prvních patnácti minutách jsme měli převahu. Poté ale soupeř využil naší chyby, kdy jsme propadli po odkopnutém míči v obraně, prohráli jsme hlavičkový souboj a za obranu zaběhl domácí útočník a svůj únik, kdy šel sám na brankáře, s chladnou hlavou proměnil. Hra byla poté vyrovnaná," hodnotil zápas suchdolský trenér Vlastimil Chlád.

„Do druhého poločasu jsme opět vstoupili lépe, ale jako přes kopírák jsme inkasovali podruhé, znovu si zaběhl po prohraném souboji hráč za obranu. Tentokrát z toho nebyla branka, ale pokutový kop, který domácí proměnili. V šedesáté minutě snížil na rozdíl jedné branky Špičák. Po kontaktní brance už se hrálo prakticky jen na jednu bránu, ale z šancí, které jsme si vytvořili, se nám skórovat nepodařilo," pokrčil rameny suchdolský trenér a dodal: „Oproti minulému týdnu, kdy nám spadlo do brány vše, do čeho jsme kopli, tak tentokrát jsme měli řadu šancí, ale branka z toho nebyla. Nehráli jsme špatně. Zejména druhý poločas jsme měli navrch, ale bohužel jsme nevyrovnali."

Ostrá – Suchdol 2:1 (1:0)Branka Suchdola: 60. Špičák.
Suchdol: Míšek - Dudla, Svoboda, Biško, Kutil (60. Michálek) - Bereš, Jirků (65. Janovský), Linhart (70. Dastych), Böhm - Špičák, Kacafírek. Trenér Vlastimil Chlád.

Adam Procházka