„Z mého pohledu přijely Vrdy v okleštěné sestavě. V útoku jim chyběl Jirka Luňáček a na stoperu nebyl Milan Tomíšek. To bylo znát. Navíc měli dva dorostence v sestavě. My jsme byli plně připravení a potvrdili jsme výsledky z předešlých kol, kdy jsme dělali body v Tupadlech nebo ve Zbraslavicích. Zápas jsme měli pod kontrolou," zhodnotil zápas brankář Malína Igor Staš.

V zápase Staš práci měl: „V prvním i druhém poločase zkoušely Vrdy střílet z dálky, ale s tím jsem neměl problém. Ve druhém poločase měli hosté šanci, kdy mě jeden z Vrdských obstřelil a dal tyčku. Poté přišla jedna velká rána, kterou jsem musel vyrážet."

Vychytaná nula zvedne Stašovi sebevědomí. „Jsem za nulu rád, i když je to trochu smutné, protože mě Vrdy stále zajímají. Na jednu stranu bych se tam rád vrátil, kdyby měli zájem, ale ve Vrdech je teď dobrý brankář s dobrými výsledky," řekl Staš.

Nyní jede Malín do Zruče a Staš věří v alespoň bod: „Myslím si, že na Zruč celkem umíme, ale bude nám chybět zraněný Tomáš Vojtíšek. Pokud budeme v sestavě, v jaké jsme byli poslední čtyři kola, když pominu Tomáše, tak bychom mohli minimálně na bod pomýšlet."