Po devadesáti minutách skončil zápas bez branek a oba brankáři se spíše nudili. „Hrál se zápas o to, kdo si vytvoří první šanci, ale prakticky žádná nebyla. Hrál se vyrovnaný zápas bez vyložených šancí. Nic moc na pohled diváka, ale jsem rád, že jsme vyhráli alespoň na pokutové kopy," těšilo uhlířskojanovického Jaroslava Kmocha.

V penaltovém rozstřelu Kmoch zářil: „Povedlo se mi chytit čtyři penalty z pěti, takže se mi celkem dařilo. Všechny čtyři jsem vyrazil, některé se daly i chytit, ale raději jsem je vyrážel. Strany jsem nevěděl, pokaždé jsem tipoval. Na jaře jsem do té doby nechytil ještě ani jednu penaltu. Vždy jsem šel na druhou stranu. Už jsem si říkal, že to musím zlomit a nakonec to vyšlo takhle krásně."

V boji o záchranu může být každý bod důležitý. „Bod navíc je důležitý. Před zápasem nám trenér říkal, že doma musíme vyhrát, když se nám nedaří venku," prozradil Kmoch, který moc dobře ví, že do III. třídy může jeho tým poslat i áčko Uhlířských Janovic, které hraje o záchranu v I. B třídě: „Všichni věříme, že se áčko zachrání. Kdyby se spadlo, tak by to byla ostuda pro oba týmy."