„V Uhlířských Janovicích jsme tři body prostě a jednoduše vybojovali. Domácí měli jednu stoprocentní šanci, když střela z hranice velkého vápna mířila do levého horního rohu mojí branky. Naštěstí se mi ji podařilo vytěsnit na roh. Soupeř si vytvořil pár šancí i po standardních situacích, ale to nebyly až takové tutovky. Pět minut před koncem jsem čelil pokutovému kopu. Vystihl jsem sice stranu, ale i tak si myslím, že bylo velké štěstí, že hráč Uhlířských Janovic přestřelil," vyjmenoval kritické momenty zápasu v Uhlířských Janovicích brankář Viktorie Sedlec Michal Jon.

Sedlec se chystá na víkendové domácí derby s Malínem. „Na zápas se hodně těším. Bude to vůbec moje první derby. Chystat se na něj ale budu stejně, jako na každý jiný zápas. Očekávám, že to bude hodně vyhecované. Snad přijde i dost diváků a doufám, že se nám podaří zvítězit," přeje si Jon.

Ten je prvním brankářem, který se stal brankářem kola okresního přeboru podruhé. „Spíše hodnotím kolektivní výkon. Nejsem nějaký vášnivý sběratel individuálních ocenění. Samozřejmě to potěší, ale více si vážím toho, když vyhráváme jako tým," uzavřel brankář Viktorie.

Adam Procházka