Fotbalistům Čáslavi vůbec nevyšel začátek zápasu a už v 5. minutě inkasovali. „Na zápas jsme se připravovali svědomitě. Věděli jsme, že Dvůr je doma silný. Nechtěli jsme se od začátku zápasu dostat pod tlak, ale opak byl pravdou. Měli jsme katastrofální vstup do utkání. Domácí měli hned dvě velké šance a v páté minutě zahrál Růžička rukou v našem pokutovém území. Domácí se radovali z penalty," popsal úvod duelu čáslavský trenér Radim Truksa a pokračoval: „Inkasovaný gól nás poznamenal po celý první poločas. Byli jsme v první půli opravdu špatní. Domácí měli spousty brejkových situací a překopli branku i z malého vápna. Nepotrestali nás, a nakonec se to proti nim obrátilo."

Ve druhém poločase Čáslav excelovala. „Během prvních deseti minut srovnal David Dastych, který byl na zadní tyči. Od té doby jsme se zvedli a byli jsme všude dřív. Dařilo se nám kombinovat a další nádhernou akci předvedl Strnad, který prošel po pravé straně a předložil míč Dastychovi před prázdnou bránu. Zápas jsme otočili a měli jsme i další šance. Vančura třeba trefil z trestného kopu břevno. Domácí jsme ani k velkému tlaku nepustili. Hráli jsme dobře organizovaně," řekl Truksa a dodal: „S výhrou jsme strašně spokojení. Ze Dvora Králové se body nevozí lehko."

Dvůr Králové n. L. – Čáslav 1:2
(5. pk Podolník – 52. a 63. D. Dastych). Čáslav: J. Dastych – Růžička, Vebr, Vančura, Kunášek, Maxa, Špičák (88. Stránský), Strnad (66. Hannich), D. Dastych (73. Ronovský, 90. Komma), Jícha, Bodlák. Trenér Radim Truksa.

Turnov – Kutná Hora 3:0
(43. Kordík, 44. Petrlák, 80. Horák). Kutná Hora: Kadlec – Franc, Skokan, M. Frejlach, Kulhánek, Cimr (87. Černý), Nekvinda, Šesták, Dudla (37. Semrád), Piskač, Hačka. Trenér Radek Kulhánek.

Fotbalisté Hlízova porazili Suchdol a vedou okresní přebor s náskokem dvanácti bodů.
Víkendové výsledky okresního fotbalu