„Utkání jsme si prohráli už v prvním poločase, jelikož kromě dvou gólů, které jsme vstřelili, tak jsme měli ještě dalších pět, šest šancí, které jsme neproměnili," hlesl čáslavský kouč Oldřich Abrhám a navázal: „V první pětačtyřicetiminutovce jsme v zápase dominovali, byli jsme silní na míči a soupeř si s námi nevěděl rady. Bohužel dokázal vstřelit dva laciné góly a my jsme pak horko těžko vyrovnávali."

Zápas rozhodla standardní situace. „Po přestávce už bylo patrné, že zápas rozhodne jediná branka. Domácí hráči byli hnáni fanoušky do útoku a bohužel to byli právě oni, kdo vstřelil rozhodující gól, a to tři minuty před koncem po rohovém kopu," uvedl Abrhám a pokračoval: „Poslední gól nemá smysl hodnotit. Bylo to už v nastaveném čase, kdy jsme útočili v osmi lidech, a po jednom z našich nákopů nám domácí hráč utekl a přišel kontakt ve vápně. Ale jak jsem řekl, tak čtvrtou branku nemá cenu nějak hodnotit, protože ta vyplynula ze situace, která v tu chvíli na hřišti byla, tedy z toho, že jsme vrhli všechny síly do útoku."

Tachov – Čáslav 4:2 (2:2)Branky: 10. Dvořák, 35. Hrdlička, 87. Knakal, 90+2. pok. kop Hudec – 16. Bilinkiewicz, 45. Mlynka. Rozhodčí: Ulrich – Severýn, Trska. ŽK: Ruda, Šácha, Stružka – Pokrovskij. Bez ČK. Diváci: 313.

Tachov: Houdek – Ruda, Matas, Šácha, Knakal, Habart (26. Kubek, (57. Šácha)), Kravar, Hrdlička (80. Stružka), Hudec, Dvořák, Folejtar. Trenér Stanislav Purkart.

Čáslav: Stehno – Váňa, Brejcha (62. Suk), Tomášek, Pokrovskij, Vácha, Mlynka, Kučera, Toml, Vopat, Bilinkiewicz (68. Jíra). Trenér Oldřich Abrhám.

Adam Procházka