„Je to pro nás špatný závěr podzimní části sezony. Chtěli jsme utkání vyhrát, abychom se dotáhli na čelo tabulky. Bohužel se nám to ale nepovedlo," hlesl trenér Čáslavi Radim Truksa a navázal: „Hlavní příčinu vidím ve hře v prvním poločase, kdy jsme absolutně propadli, hráli jsme špatně a byli jsme všude pozdě."

Před přestávkou viděl za drsný faul červenou kartu Jeníček. „Jeho faul vyplynul z naší špatné hry. Byl to ošklivý zákrok, kterým způsobil velmi těžké zranění kolínskému hráči. Chtěl bych se touto cestou za onen faul omluvit. Bohužel takové věci se ve fotbale stávají a je mi velmi líto, že se to stalo," uvedl čáslavský kouč.

Kolín rozhodl zápas ve druhé půli. „Druhý poločas jsme odehráli v deseti a myslím, že se nemáme za co stydět. Po obdržené brance jsme hru otevřeli, měli jsme i nějaké šance a standardní situace, ale nedokázali jsme je dohrát do konce. V závěru už to bylo vabank a z brejku jsme inkasovali podruhé, což bych nijak neřešil, protože to se ve fotbale stává, když hrajete na riziko. Celkově ale musím říct, že to byl nepovedený poslední zápas," zakončil hodnocení Radim Truksa.

Čáslav - Kolín 0:2 (0:0)Branky: 66. Rybařík, 88. Čapek. Rozhodčí: Teuber - Kapoun, Vaňkát. ŽK: Špičák. ČK: 43. Jeníček (Č). Diváci: 250.

Čáslav: Kubát - Bodlák, Růžička, Jeníček, Kunášek (70. D. Dastych) - Strnad (78. Váňa), L. Vebr, Vančura, Hannich - Špičák, Maxa. Trenéři Radim Truksa, Jiří Antoš.

Kolín: Stehno - R. Biško, Zdeňka, Šourek, Nešpor - Čapek (90. Veliký), Němeček (90.+1 Ludvíček), Brunclík, Seifert (76. Bora) - Lukeš (45. Novák), Rybařík (83. Procházka). Trenér Jiří Biško.

Adam Procházka