Do vedení šly po desetiminutách hry po dorážce Karafiátové. Krátce na to nastřelila Melcherová břevno. Druhou branku domácích zaznamenala po samostatné akci Burešová. Ukázkou dělovkou takřka ze 30 metrů se blýskla Ratajová 3:0.

Zvýšení skóre odmítla zkraje druhé půle Burešová, která neproměnila pokutový kop. Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Čáslavandy i nadále režírovaly průběh utkání. Pří střelecké chuti byla Ratajová, která svým projektilem zvýšila na 4:0. Páté branky se domácí dočkaly v běžící šedesáté minutě, kdy se po rohu Brothánkové přesně trefila Vaněčková.

„Děvčata se pomalu ale jistě dostávají do zápasové pohody, což je na jejich výkonu vidět. Během utkání předvedly řadu oku lahodících akcí. Ještě nám chybí taková fotbalová lehkost a sebejistota. Ale to doufáme přijde. Hlavně, aby se nám už uzdravily naši marodi“ zhodnotil utkání jeden z domácích trenérů Ivo Ducheček.

FK Čáslav – TJ Sokol Třebeš 5:0 (3:0)

Branky: 37., 53. Ratajová, 11. Karafiátová, 23. Burešová, 60. Vaněčková.

Čáslav: Jelínková – Grulichová, Karafiátová, Váňová, Ratajová, Melcherová, Brothánková, Klozová (46. Culková), Vaněčková, Němcová, Burešová.Trenéři Ivo Ducheček, Jindřich Vaněček

Poslední přípravné utkání: Čáslav – jun. Slavia Praha (neděle 24. března od 18 hodin).

Ilustrační foto.
Fotbalistky Čáslavi si v dalším přípravném utkání poradily s dorosten
Fanoušek české reprezentace.
Kutnohoráci, posílejte selfíčka z Wembley a Edenu!