VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Čáslavský Zenit prověří dvanáct zápasů

Čáslav - Fotbalistédruholigové Čáslaviuž znají jízdní řád přípravných zápasů. Začnou 9. ledna s Varnsdorfem a zakončit by měli přípravu27. února s Pískem.

22.12.2009
SDÍLEJ:

Fotbal II. liga: Čáslav - Zlín 2:3, neděle 15. listopadu 2009Foto: DENÍK/ MIchal Bílek

Přípravná utkání Čáslavi:

9.ledna(sobota, 11.00) Čáslav – Varnsdorf

13. ledna(středa, 10.30) Mladá Boleslav –Čáslav (hř. Nymburk)

16. ledna(sobota) Liberec -Čáslav

27.ledna (středa, 12.00) Plzeň –Čáslav

30. ledna(sobota) Č. Budějovice –Čáslav

3. února(středa, 15.00) Jablonec –Čáslav

6.února(sobota) Slavia Praha B –Čáslav

13.února(sobota) Příbram –Čáslav

17.února(středa, 11.00)Čáslav – Hlavice

20.února(sobota) H. Králové –Čáslav

24.února(středa, 11.00)Čáslav – Sezimovo Ústí

27.února(sobota) Písek –Čáslav

Časy a místa utkání, jakož i případné změny, budou včas oznámeny!

Autor: Ladislav Pospíšil

22.12.2009 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení