V první půli vedly kobylky 2:0, ale v samotném závěru o vedení přišly. „První půle byla dobrá. Jak jsme si řekli v kabině, že chceme hrát, tak se nám to i dařilo. Zkoušeli jsme rozestavení tři-pět-dva, které nám pětatřicet minut fungovalo dobře. Byli jsme lepší na míči i v agresivitě. Dali jsme dva góly, které vstřelil Weihnlich, ale pak jsme na dvě minuty vypadli z role a soupeř do přestávky srovnal na dva-dva. I tak jsme odehráli solidní poločas," chválil trenér Bílého Podolí Bohuslav Šváb.

Druhá půle byla přesně naopak. Dvoubrankový náskok si vybudovaly Načešice a Podolí muselo dotahovat. „Do druhé půle jsme vstoupili tak, že brankář chyboval při rozehrávce a prohrávali jsme dva-tři. Deset minut před koncem jsme inkasovali čtvrtou branku po samostatném úniku. Nicméně jsme dokázali vyrovnat, když se z penalty trefil Šálený, a na konečných čtyři-čtyři srovnal Kupka," oddychl si Šváb a uzavřel: „Výsledek je hrůzný, ale je po takových vlnách, kdy jsme byli lepší a horší. Bojovností jsme dokázali ke konci vyrovnat."

Bílé Podolí – Načešice 4:4 (2:2)Branky Bílého Podolí: Weihnlich 2, Šálený (pk), Kupka.

Bílé Podolí: Skokan – Kupka, Šálený, M. Šváb – Čakovský, Hájek, Štoček, Fejfar, Netáhlo – T. Švadlenka, Weihnlich. Střídal: J. Švadlenka. Trenér Bohuslav Šváb.