První půle se Čáslavi povedla. Po vydařené akci Dolejše byl hostujícím Vondráčkem sražen v pokutovém území D. Fikejz a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Rozsíval. Čáslav tak po osmi minutách vedla 1:0. Na druhou branku se čekalo až do 38. minuty. Nepovedenou střelu Dolejše zachytil na malém vápně Praise a pohotovou ranou prostřelil Horňáčka – 2:0.

Hned po přestávce Čáslav udeřila potřetí. Praise šel důrazně za balonem, byl rychlejší než brankář a své dílo dokončil střelou do odkryté brány – 3:0. Prakticky rozhodnuto bylo po hodině hry, kdy uviděl druhou žlutou kartu během sedmi minut hostující Šollar a hosté dohrávali o deseti.

Střelecký den měl navíc domácí útočník Praise. V 66. minutě mu nezištně před prázdnou bránu přihrál Dolejš a hattrick byl na světě – 4:0. To ale nebylo vše. Za další tři minuty se celá situace opakovala. Dolejš připravil míč před prázdnou bránu a Praise se radoval počtvrté – 5:0. Povedený zápas nahrávač Dolejš korunoval i brankou, když v 79. minutě prostřelil po přihrávce Šandery ležícího brankáře – 6:0.

Jan Kmoch: Rozhodl třetí gól

„Šest nula je hezký výsledek. Viděli jsme velké představení Praise, který dal čtyři branky a pobavil diváky," usmíval se po utkání čáslavský trenér Jan Kmoch.

Takový výsledek Kmoch rozhodně nečekal: „Z utkání jsem měl obavy. Mužstvo Karlových Varů je dobře organizované a trénované. Viděl jsem je hrát v Kolíně, kde odehráli dobrý zápas. Postavení v tabulce svádělo k tomu, že to bude lehký zápas. Hráče jsem musel v týdnu rovnat, aby se na zápas koncentrovali. Prvních pět minut jsme se pomalu nedostali za půlku, ale pak nás nakopla penalta. V poločase jsme vedli dva nula a zápas rozhodl třetí gól, po němž byl zápas jednoznačný."

Čáslav – Karlovy Vary 6:0 (2:0)Branky: 8. Rozsíval (pk), 38., 49., 66. a 69. Praise, 79. Dolejš. Rozhodčí: Janíček – Průcha, Rejžek. ŽK: Melechovský, Šandera – Vondráček, Hudec, Šollar, Špírek, Ivasko. ČK: 60. Šollar (KV). Diváci: 271. Čáslav: Antošík – Šandera (83. Dudla), Rendla, Zdeňka, Kunášek – Dolejš, Rozsíval (72. Váňa), Habbar, D. Fikejz – Praise (80. Mlynka), Melechovský (62. Maxa). Trenér Jan Kmoch. Karlovy Vary: Horňáček – Hudec (52. Benda), Hucl (52. Tůma), Stehlík, Špírek – Vondráček, Nerad, Ivasko, Šollar – Altman (72. Lhoták), Řezáč (85. Pěkný). Trenér Pavel Medynský.