Čáslav B – Tatran Rakovník 3:1 (1:0)

Trenér Čáslavi B Jakub Stach vyzdvihl sílu soupeře: „Hráli jsme se silným soupeřem, který výborně kombinoval, a my jsme jen běhali. Opravdu dobře si mezi námi strkali balon. Nezbývalo nám nic jiného, než hrát na brejky."

2. kolo krajského přebor: Čáslav B - Tatran Rakovník 3:1, 19. srpna 2012.Jeden z nich se ve 31. minutě povedl. „Radek Vajgl balon vybojoval a skvěle uvolnil Markoviče, který našel ve vápně skórujícího Maxu," usmíval se Stach.
„Ve druhé půli nás soupeř znovu zatlačil," přiznal trenér čáslavské juniorky, „Znovu jsme však šli do brejku, když Leibl nahrál Markovičovi a jeho střela skončila u tyče hostující branky. Bohužel, hned za tři minuty Rakovník snížil po zbytečném rohovém kopu na 1:2. Měl jsem strach o výsledek."

Dvě minuty před koncem však měl kouč šťastnou ruku, když střídající Radek Zoufalý dal uklidňující gól na 3:1. V tu chvíli byl na hřišti pouhých osm minut. „Je to pro nás cenná výhra, protože soupeř byl velice kvalitní. Navíc teď jedeme dvakrát ven. Nejvíce jsem spokojený s prací v defenzívě," dodal Jakub Stach.

Statistiky

Branky: 31. Maxa, 57. Markovič, 88. Zoufalý - 60. P. Kučera. Rozhodčí: Machýček. Diváci: 70. Čáslav B: Grušin - Suk, Vojt. Vondra, M. Výborný, Svoboda - Leibl, Zikmunda (80. R. Zoufalý), Vajgl - Čmakal (46. M. Král), Maxa, Markovič. Trenér Jakub Stach.