Na konci první půle měli více šancí hosté, ale ztroskotali buď na nepřesné koncovce, nebo na brankáři Michalovi Jónovi. Podobně si vedl Sedlec na konci druhé půle. Jeho tlak ke vstřelení branky nevedl, a tak přišly na řadu pokutové kopy. V nich uspěli domácí. Hvězda sice hned první kop neproměnil, jenže ve druhé sérii zklamal tupadelský R. Krajíček a ve čtvrté i Semrád. Zápas tak v poklidu rozhodl domácí střelec Cimr.

„Celý zápas jsme tahali za kratší konec a ve finále jsme vyhráli se štěstím na penalty," zhodnotil zápas trenér Sedlce Luboš Votava, který si finálového soupeře nevybírá, ale rád by prolomil dva roky trvající finálovou smůlu: „Uvidíme, proti komu budeme hrát a jak nám bude nakloněno štěstí. Nám je to jedno, proti komu nastoupíme, nechceme si vybírat. Jsme potřetí ve finále a rozhodně bychom to chtěli prolomit."

Tupadelský tým vedl Václav Dušek a svěřence za předvedený výkon pochválil: „Zápas hodnotím tak, že jsme byli vyrovnaným soupeřem Sedlci, který je v tabulce před námi. V prvním poločase jsme mohli dát dva nebo tři góly, ale nedali jsme. Podobně si vedl i soupeř. Na penalty prohráváme věčně. Nevím, proč se nám nedaří. Kluci však odehráli jeden z nejlepších jarních zápasů. Musím je pochválit a soupeře taky."

Ve finále poháru se Sedlec utká s lepším z dvojice Uhlířské Janovice B – Malín. Jejich duel se hraje ve středu od 17.30 hodin.

Viktoria Sedlec – Star Tupadly 1:0 pk (0:0 – 4:2)Rozhodující pk Cimr. Penalty: Hvězda – X, Císař – 0:1, Petr Mrštík – 1:1, R. Krajíček – X, Volenec – 2:1, Vondra – 2:2, Gono – 3:2, Semrád – X, Cimr – 4:2. Rozhodčí: Kučera. Bez karet. Diváci: 30.

Sedlec: Jón – Tvrdý, Gono, Ďoubal, Bláha (66. Vrba) – Pacák, Volenec, Petr Mrštík, Hvězda – Cimr, Kolda. Trenér Luboš Votava.

Tupadly: Potměšil – V. Pipek, R. Krajíček, Císař, Hošek – Stieber, Vondra, Semrád, Trávnička (85. D. Krajíček) – Chvátal, Koudelka. Tým vedl Václav Dušek.