Čáslav B – Ovčáry 0:1 (0:0)

Jedinou branku utkání dostala domácí rezerva Čáslavi v 75. minutě po standardní situaci soupeře. Kdy přišel centr ze strany hřiště a hráč hostí se objevil ve vápně sám a trefil se do sítě Tomáše Výborného.

„Po dnešním utkání nelze hráčům upřít snahu a bojovnost, ale bohužel kvalita byla na straně soupeře, který už měl brankové příležitosti v prvním poločase. Ovčáry nastřelily i břevno, takže co se týče fotbalovosti a vyspělosti byl soupeř jasně lepší a porazil nás zaslouženě," zhodnotil utkání trenér Čáslavi B Miroslav Paták a dodal: „Víme, že nás čeká běh na dlouho trať. Potřebujeme čas na to, abychom se herně zvedli, ale zároveň času moc nemáme, protože ztrácíme postupně body a kola ubývají. Ničím jiným, než tvrdou prací se nezlepšíme, takže budeme nadále pilovat náš herní systém, abychom začali sbírat body."

StatistikyČáslav B: T. Výborný – Růžička, M. Výborný I., Dudla, Kutil – Pipek, Vajgl – Zoufalý (87. Málek), Král (70. Janoušek), Vrána (77. Zikmunda) – Mlynka. Trenér Miroslav Paták.

Adam Procházka