Františku, jak hodnotíte podzimní část okresního přeboru z pohledu Kutné Hory?

Podzim se nám povedl famózně, tohle nečekal asi nikdo. Musím se přiznat, že ani já. Před soutěží jsem si přál mít alespoň 24 bodů a mít kontakt se špicí tabulky a my máme o deset bodů více, navíc jsme stále v poháru, takže super podzim z naší strany! Hráči zaslouží velkou pochvalu.

Jaké máte ambice pro jaro?

Tak vzhledem k tomu, jak jsme soutěž rozjeli, a protože máme všechny týmy ze špice tabulky doma, připadá v úvahu jedině postup! Máme to prostě ve svých rukách.

Co, nebo kdo, vás ve vašem kádru překvapil?

Spíše než překvapilo, tak mě potěšilo, jak hráči k fotbalu přistupují a to nejen na hřišti. Pak je to znatelné nejen při zápasech, ale i ve výsledcích.

Co vás naopak překvapilo v soutěži?

Příjemným překvapením bylo postavení tří rozhodčích na naše dva zápasy (v Sedlci a Kácově – pozn. red.) a fotbalová úroveň těchto utkání s velkým přispěním právě rozhodčích!

Kdy startujete zimní přípravu a jak bude zhruba vypadat?

Zimní přípravu jsme začali 11. ledna. Jinak budeme trénovat na umělé trávě a každou sobotu budeme hrát zápasy s týmy z I. A a I. B třídy, jedinou výjimkou je zápas s Chotusicemi a Kaňkem. V polovině února navíc opět pojedeme na soustředění do Krkonoš, kde ještě sehrajeme na umělé trávě v Trutnově zápas s Jánskými Lázněmi.

Už víte o nějakých změnách v kádru?

Kádr zůstane stejný, určitě zůstává Jirka Luňáček.