Do zápasu domácí vstoupili s tím, že konečně zlomí remízové prokletí a pokusí se zvítězit. Střela Pany po přímém kopu Filipa skončila vedle hostující branky a střela Moudrého skončila rohovým kopem domácích. Ve 14. minutě se poprvé prosadili domácí, když Filip kolmicí vyslal Bělohlávka na zteč a jeho křížná střela zapadla k zadní tyči Kučerovy branky – 1:0. Po rozehrávce se k první šanci dostali hosté, ale střelu Grunda z hranice pokutového území vyrazil Kňazík na roh. Do konce prvního poločasu se hra většinou odehrávala ve středu pole bez větších šancí na obou stranách.

Na začátku druhého poločasu mohli zápas rozhodnout Kácovští, ale jejich dvě šance brankami neskončily. Ani hlavička Petrů po centru Filipa a střela Peroutky se brankově neujaly a tak přišel trest na druhé straně, kdy po chybě ve středu pole špatně vyhodnotil situaci domácí brankář Kňazík a po jeho špatném vyběhnutí Grund do prázdné branky vyrovnal na 1:1. V 70. minutě došlo ke skrumáži v pokutovém území hostů, kde hostující obránce zahrál rukou, a Kácovští zahrávali penaltu, kterou Vincenc Peroutka bezpečně proměnil - 2:1. Radost domácích trvala pouze pět minut, když po centru z pravé strany hlavičkoval na malém vápně osamocený Vnuk a s přehledem vyrovnal na konečných 2:2.

V 80. minutě byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen domácí Žovinec a tím domácí ztratili možnost strhnout vedení na svojí stranu a tak zápas skončil třetí remízou v letošním ročníku.

Jelínek: Vyhrajeme, až budeme dávat góly

„První půli jsme hráli velice dobře a vypracovali jsme si několik brankových příležitostí. Petrů vystřelil pod brankáře, ale hosté vykopli míč z prázdné brány. Pak jsme otevřeli skóre, když se trefil Bělohlávek. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal. Moc šancí nebylo," řekl kácovský trenér Miroslav Jelínek.

Vstup do druhé půle se Kácovu vydařil, nikoliv však gólově. „Do druhé půle jsme nastoupili fantasticky. Pana hned běžel sám na bránu, ale překopl ji. Nevyužili jsme ani další šance a hosté vyrovnali do prázdné brány. Z penalty jsme šli sice do vedení, ale vzápětí jsme propadli po pravé straně a soupeř znovu srovnal. Zápas navíc nedohrál Žovinec, ale kluci zápas odbojovali a hosty už k ničemu nepustili," chválil Jelínek a pokračoval: „Kdybychom dali na dva nula, tak jsme mohli pomýšlet na vítězství, ale neproměnili jsme brankové příležitosti. To nás trápí celou dobu. Až budeme dávat branky, tak vyhrajeme. Na druhou stranu Zvole bude patřit k těm lepším soupeřům v soutěži."

Třetí remíza ve třetím utkání. Stává se z Kácova remízový král? „Vypadá to tak," usmíval se kouč domácích, „Chtělo by to možná jednou vyhrát a jednou prohrát, ale zatím jsme neprohráli."

Kácov – Zvole 2:2 (1:0)Branky: Bělohlávek, V. Peroutka (pen.) - Grund, Vnuk. Rozhodčí: Žaba – Březnovský, K. Macháček. ČK: Žovinec (K). Diváci: 80.
Kácov: Kňazík – Zeman, Rytina, Kabát – Petrů (75. V. Štorch), V. Peroutka – Žovinec, Moudrý, Pana (90. O. Peroutka) – Bělohlávek, Filip st. Trenér Miroslav Jelínek.