„Zápas dopadl přesně tak, jak si páni Janoušové z Kondrace předsevzali. Takže není moc co hodnotit," řekl znechuceně trenér Kácova Miroslav Jelínek a navázal: „Vlastně jsme se k ničemu nedostali, ale musím říct, že ani Kondrac neměla výraznější šance."

Zápas rozhodla branka domácích ze 14. minuty. „Bohužel jsme ve čtrnácté minutě špatně přistoupili k jednomu útočníkovi a ten křížnou přihrávkou našel Pavlíčka, který tváří v tvář Michalovi nedal šanci," popsal jedinou brankovou situaci v zápase Jelínek a pokračoval v hodnocení zápasu: „Po obdržené brance jsme se trochu zvedli, začali jsme hrát, šanci měl Pana, ale nastřelil pouze brankáře. Z protiútoku zahrozili domácí, ale jejich hráč přestřelil."

Po poločasové pauze neprošli Kácovští nejen přes obranu, ale ani přes rozhodčí. „Druhý poločas už se hrál jen na jednu branku. Byli jsme jasně lepší, ale bohužel všechno, co šlo dopředu, skončilo ofsajdem," hlesl Jelínek a vše doložil na závěrečné šanci svého týmu: „Všechno vyvrcholilo dvě minuty před koncem, kdy Zeman běžel sám na bránu, a když už měl míč na noze asi třetím dotekem, tak pomezní z ničeho nic zvednul praporek. Takhle to mělo prostě dopadnout, věděli jsme, že to tak bude, ale bohužel jsme se s tím nevypořádali a jednou inkasovali, a tudíž prohráli."

Kondrac – Kácov 1:0 (1:0)Kácov: Michal – Houdek (73. Zajíc), Zeman, Kabát – Rytina, Petrů – Pana (63. Filip ml.), Průcha (67. Bělohlávek), Moudrý – Červeňák, Filip st. Trenér Miroslav Jelínek.

Adam Procházka