„První poločas byl vyrovnaný, po dvou šancích na obou stranách, i když domácí měli asi větší příležitosti ke skórování. Jednou šli dokonce sami na bránu, ale nás podržel Verner. My jsme se dostali ke dvěma dobrým střelám. Bohužel, netrefili jsme bránu," hodnotil duel kácovský kouč Miroslav Jelínek.

Ve druhé půli byl průběh utkání skoro stejný. „Verner opět chytil samostatný únik, znovu nás podržel. My jsme měli pouze jednu šanci," upozornil kouč, „Deset minut před koncem se dostal až před brankáře Moudrý a naštěstí svou šanci proměnil."

„Šlo o šťastné vítězství," přiznal Jelínek, „Domácí si nezasloužili prohrát, ale nedali gól, a my jsme z největší šance skórovali." Kácov je momentálně na čtvrtém místě I. B třídy. „Už se nám na tabulku kouká velice dobře. Jsme rádi, že se nám takto v uvozovkách daří, protože jsme dnes podali asi náš nejhorší výkon, ale zase jsme vyhráli, což je super. Kluci jsou spokojení a nálada v týmu je fantastická. Nesmíme však usnout na vavřínech," zdůraznil trenér.

Týnec n. S. – Kácov 0:1 (0:0)Branka: 80. Moudrý.
Kácov: Verner – Zeman, Rytina, Kabát – Průcha (90. Filip ml.), Moudrý – Bělohlávek, Pana, Žovinec (50. Petrů) – Havlín, Filip st. Trenér Miroslav Jelínek.