„První branku jsme inkasovali paradoxně po našem rohu, kdy jsme propadli v souboji na polovině hřiště, po odraženém míči, potom jsme propadli i na velkém vápně a domácí hráč zůstal sám před Kňazíkem a proměnil," popsal jediný gólový moment první půle trenér Kácova Miroslav Jelínek.

Po přestávce padly další dva góly. „Vyrovnali jsme hned po přestávce, kdy Zeman rozehrál dlouhým nákopem z poloviny hřiště trestný kop a náš nejmenší hráč na hřišti, Albrecht předskočil brankáře, který byl v souboji pozdě a vyrovnal," uvedl Jelínek a pokračoval: „Domácí ale vstřelili v padesáté šesté minutě druhý gól, po autovém vhazování šel hráč centrovat, míč se odrazil vysoko do vzduchu, ale padl soupeři přímo na nohu a ten trefil Ličkovu hlavu v malém vápně. Ale to se těžko brání."

I přes prohru trenér Jelínek své svěřence chválil, jelikož pro Kácov nebylo lehké soustředit se na utkání. „Odehráli jsme výborné utkání, a to jak my, tak soupeř. Nejhorším článkem na hřišti, na čemž jsme se shodli i s vedoucím mužstva domácích byli rozhodčí," konstatoval Jelínek a navázal: „Musím ale hráče pochválit. Jsem spokojený s nasazením i s bojovností, obzvlášť po tak těžké a tragické události, která potkala našeho kamaráda a bývalého brankáře Petra Kotoučka. Kluci zápas odmakali a musím před nimi smeknout. Bohužel jsme neproměnili své šance a obdrželi dva hloupé góly, které bychom dostávat nemuseli. Jinak ale byl zápas z naší strany dobrý."

Kunice – Kácov 2:1 (1:0)Branky: 42. Novák, 56. Lička – 48. Albrecht. Rozhodčí: Hron – Hlavnička, Bekešský. ŽK: M. Skála – Kabát, Kňazík, Pana, Váňa, Zeman. ČK: 78. Váňa. Diváci: 130.

Kunice: Chadima – Zoubek, A. Tůma, Lička, Lehovec, F. Tůma, M. Skála (82. Garček), Zderadička (85. Klíma), Novák, Janků, T. Skála. Trenér Lukáš Liška.

Kácov: Kňazík – Habal (46. Váňa), Zeman, Kabát, Cettl, Pana, Houdek, Filip (46. Švec), Albrecht, Moudrý, Červeňák. Trenér Miroslav Jelínek.

Adam Procházka