„Během prvního poločasu jsme se dostávali do náznaků šancí, ale ani jednu z nich jsme nedokázali dotáhnout do konečné fáze. Druhá půle byla z naší strany ve znamení aktivní hry, ale ani pomocí této hry se nám nepodařilo nějak výrazně ohrozit hostujícího brankáře," popsal utkání trenér Bílého Podolí Bohuslav Šváb.

Domácí Kobylky, v čele se svým trenérem Švábem, cítily po utkání křivdu: „Chtěli jsme doma získat důležité tři body do tabulky, protože na hřištích soupeřů se nám příliš nevedlo, ale situace je nakonec bohužel opačná. Během zápasu jsem si vytvořil názor, že soupeř zřejmě touží po postupu do I. A třídy, protože prohrát doma po gólech ze dvou penalt a jedním gólem po ofsajdové situaci je smutné. Nechceme se na nic vymlouvat, ale v tomto utkání jsme neměli šanci zvítězit."

Během utkání zapadl hostujícímu hráči jazyk a s pomocí okamžitě přispěchal domácí kapitán Daniel Mužátko. „Chceme touto cestou poděkovat domácímu kapitánovi, který zachoval duchapřítomnost a pomohl našemu hráči," uvedl manažer Libice Miroslav Tomáš.

Bílé Podolí – Libice 0:3 (0:1)Bílé Podolí: Nečas – Kraus (60. Brunclík), Semínko, Toman, Mužátko – Šimon, Šváb, Šálený, Fejfar (74. Trpišovský) – Jelínek, Švadlenka. Trenér Bohuslav Šváb.

Adam Procházka