VYBRAT REGION
Zavřít mapu

HLASUJTE: Kdo získá nepostupového černého Petra ve III. třídě?

Kutnohorsko /ANKETA/ – Tři týmy se perou o dvě postupová místa. Taková je situace ve fotbalové III. třídě na Kutnohorsku. Kácov B vede s 54 body před Červenými Janovicemi (53) a Církvicí (51).

14.6.2017
SDÍLEJ:

Ilustrační fotoFoto: Vítek Šmahel

V případě rovnosti bodů po posledním kole vyhraje Církvice, která má se všemi týmy nejlepší vzájemné zápasy. Nejhůř je na tom v tomto triu červenojanovický klub, který nemá lepší vzájemný zápas ani s jedním.  V posledním kole hraje Církvice a Kácov B doma se Sedlcem B, resp. Kluky. Červené Janovice jedou do Křesetic.

V naší anketě se vás ptáme, kdo podle vás skončí na třetí nepostupové pozici? Hlasujte v naší anketě!

Autor: Michal Pavlík

Kdo podle vás skončí na třetí nepostupové pozici?

Kácov B

3 %

Červené Janovice

50 %

Církvice

47 %

Hlasovalo: 34

Anketa byla ukončena

14.6.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení