Velim – Čáslav 1:3 (0:0)

Proč si Čáslav vybrala právě Velim, která hraje o tři soutěže níž? „Na generálku jsme zvolili soupeře záměrně z nižší soutěže, abychom se dostali do herních kombinací a pár věcí si vyzkoušeli," vysvětloval čáslavský trenér Jan Kmoch a navázal: „V prvním poločase jsme se snažili, ale měli jsme hrozně špatnou koncovku. Nebyli jsme schopní ohrozit bránu."

„Do druhé půle jsme některé hráče prostřídali a dvakrát se prosadil Maxa. Z penalty se trefil i Melechovský," dodal k zápasu trenér týmu.

Trenér ještě nemá stoprocentně jasno o základní sestavě, která vyběhne příští víkend do prvního utkání České fotbalové ligy v Jirnách. „Na osmdesát procent mám o sestavě jasno. Možná ještě nějaký hráč přijde. Stále jsme v běhu a musíme být trpěliví. Mužstvo se skládá dohromady, sehrává se a chce poctivě pracovat. Až mistrovská utkání nám ukážou, zda jdeme správnou cestou. Někteří hráči nemají zkušenosti a musí je sbírat," dodal Jan Kmoch.

StatistikyBranky Čáslavi: Maxa 2, Melechovský z pen. Čáslav: Antošík (60. J. Dastych) – Šandera, Synek, Váňa, Vavřina – D. Fikejz, Kunášek, Mach – R. Fikejz, Praise. Střídali: Held, J. Leibl, Mlynka, Kučera, Maxa, Melechovský.