VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Mezi Viktorií a Spartou to znovu vřelo

Všestudy - Ve velmi dusné atmosféře se dohrávalo sobotní utkání III. ligy žen mezi fotbalistkami Všestud a Kutné Hory. Důvod? Absence delegovaného rozhodčího. Tu činovníci hostující Sparty nejspíš vnímali jako odplatu za podzimní křivdu, kterou ve vzájemném utkání cítily pro změnu hráčky Všestud.

12.4.2011
SDÍLEJ:

2. kolo III. ženské ligy: Kutná Hora - Všestudy, 5. září 2010.Foto: Deník/Michal Pavlík

Kompletní článek otiskneme v tišteném vydání Kutnohorského deníku ve středu 13. dubna 2011.

Všestudy – Kutná Hora 3:1 (2:1)

Branky: 26. Doležalová, 29. a 53. Prunéřová - 7. Havlíčková.

Kutná Hora: Janálová – Jiříková, Olivová, Viktorová, T. Prchalová – Havlíčková, Vavřičková, Buchtová, Horálková – Karafiátová (60. A. Prchalová), Hačková. Trenér Alexander Nagy.

Co se stalo na podzim? Připomeňte si ZDE.

Luboš Kurzweil, Michal Pavlík

12.4.2011 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení