„Utkání se mi nehodnotí dobře, jsem z toho skleslý. Takový výsledek doma s předposledním celkem tabulky, to není moc dobré. V zápase jsme měli více šancí, ale na ty se nehraje. Když netrefíme bránu, tak nemůžeme chtít tři body," zdůraznil trenér Zruče Michal Váňa a dál hodnotil utkání: „Dva góly jsme soupeři prakticky darovali po našich chybách. Pak hosté uzavřeli hru, leželi a natahovali čas. Měli samé křeče a kouskovali hru. My jsme se těžko dostávali do hry, ale když už se to povedlo, tak naše finální přihrávky končily bezmyšlenkovitě na hlavách obránců. Hosté výsledek umlátili. Z výsledku jsem zklamaný, hra špatná neměla, ale chyběly jí grády."

Zruč n. S. – Kondrac 1:2 (1:1)Branky: 40. Brahimi - 32., 50. Pavlíček. Rozhodčí: Glogar - Burian, Jarolímek. ŽK: Z. Louda, Hájek, Jelínek, Koudela - Pavelka. Diváci: 100.

Zruč n. S.: Cudlín - Z. Louda, Jouza, Hájek, Jelínek - Viktora (55. Koudela), Janda, K. Petrů, Diego - Brahimi, Zeman. Trenér Michal Váňa.

Kondrac: Kňazík - Vokál, Šanda, Kubát, Skiba, Kašpar (90. Karmazín), Tichý, Pavelka, Budil (89. Janouš), Ngo, Pavlíček. Trenér Václav Skiba.