„Se zápasem jsem velice spokojený, jelikož za nás nastoupili tři osmnáctiletí a dva devatenáctiletí hráči a přesto jsme obstáli. Chybělo nám z různých důvodů šest hráčů, takže šanci dostali mladíci. Vůbec mě ale nezklamali. Samozřejmě tam byly nějaké nepřesnosti, které pramení z mládí, ale byl jsem velice spokojený," přiznal trenér Kácova Miroslav Jelínek a pokračoval v hodnocení: „Ukázalo se, že jsme zase o něco dál v přípravě, než minulý týden. Potěšilo mě, že se mladíci nebáli hrát, sice přitom kazili, ale časem tyto nepřesnosti zmizí."

Kácov čeká obměna kádru. „Teď budeme dávat prostor těmto mladým hráčům, jelikož pár zkušenějších bude odcházet. Budeme tu budovat prakticky nové mužstvo," prozradil Jelínek a na závěr znovu pochválil mladé hráče: „Mladíci zápas odmakali, odjezdili, a to i přesto, že někteří byli fyzicky unavení, takže panuje spokojenost."

Kácov – Pacov 1:1 (0:0)Branka Kácova: 73. Gabriel. Kácov: Pospíšil - Toupal, Zvára, Kabát, Váňa - Vlasák, Cettl - Habal, Pana, Linhart - Gabriel. Průběžně střídali Blažek, Pivoňka, Pavouček. Trenér Miroslav Jelínek.

Adam Procházka