„Jednoznačné to nebylo. Na soupeře jsme vlétli a dali jsme dva rychlé góly. To nám hodně pomohlo. Hosté pak z jedné stoprocentní šance snížili na jedna-dva, ale naštěstí jsme dali další dva góly. Hru jsme spíše korigovali my. Kaňk toho moc neměl," zhodnotil zápas Rostislav Goliáš.

Sám dal gól na 3:1 těsně před přestávkou. „To nás uklidnilo. Měl jsem více šancí, mohl jsem dát čtyři góly, ale neměl jsem chladnou hlavu v zakončení," přiznal chotusický útočník a popsal své dvě trefy: „Při prvním gólu jsem běžel sám na brankáře po přihrávce Kuby Procházky a obstřelil jsem ho na zadní tyč asi metr pod šibenici. Druhý gól jsem dal po rohovém kopu, kdy vznikl chumel, míč se ke mně odrazil a já jsem propálil hodně lidí."

Chotusice mají po osmi kolech devět bodů. „Je to málo. Neměli jsme herní pohodu. Zápas s Kaňkem jsme už opravdu museli vyhrát a odrazit se. Jsme rádi, že se nám to povedlo. Pro nás šlo o nejdůležitější zápas podzimu," zdůraznil Goliáš a dodal: „Chceme hrát střed tabulky. Rozhodně nechceme hrát na spodku a o záchranu. Rádi bychom ještě do konce podzimu uhráli alespoň sedm bodů. Konečně jsme se v tabulce posunuli. Je to hodně našlapané."