Jubilejní trefa padla shodou okolností ve sparťanském derby a jejím autorem byl v pondělí 29. dubna v Lorci obránce J. Hadrovský. Podle předem dané dohody přinesl dětské šampaňské a za odměnu mu spoluhráči i protihráči zazpívali písničku na přání.

Šťastný střelec dlouho nevěděl, jakou si má vybrat, aby ji znali všichni. Nakonec se rozhodl pro „Já jsem z Kutné Hory". Navrch ještě D. Bohatý přidal sólo, když nechal vzpomenout na skladbu Křídla z mýdla od Jarka Nohavici a skupiny Kryštof.

Zdroj: Youtube

„Kuba nebyl žádný troškař. Přinesl dokonce dvě láhve rychlých špuntů a ještě čokoládu," pochválil svého svěřence trenér Luboš Hájek. Jeho tým podobně slavil už loni v polovině října stovku, o kterou se tehdy do sítě čáslavského áčka postaral M. Hájek - ZDE.

Stihnou sparťané do konce sezony i třístovku? „Rozhodně to není náš cíl! Jak už jsem několikrát řekl, máme ke každému soupeři respekt a ty slabší celky nechceme zbytečně zostudit debakly. I proto v áčku dostává v těchto případech dostatek prostoru čtyřka benjamínků," zopakoval Luboš Hájek.

Nicméně další oslava v Lorci je přece jenom na obzoru. Stovce vstřelených branek se totiž přiblížila béčková mladší přípravka, chybí jí ještě tři přesné zásahy. „Jestli to už dáme v příštím zápase s čáslavským áčkem, si na sto procent říct netroufám, ale v dalším utkání v Hlízově se Zručí nad Sázavou už určitě ano," nastínil kouč Sparty.

Více informací o okresní soutěži mladších přípravek (výsledky, reportáže, tabulka)
a také o nejmladších fotbalistech z Lorce najdete ZDE.