„První poločas jsme nehráli dobře. Pustili jsme Tuchlovice do mnoha šancí a podržel nás brankář. Prohrávali jsme osobní souboje, neporadili jsme si s vysokými hráči domácích a s jejich silou. Soupeř hrál velmi dobře, zatímco my jsme na hřišti tak trochu plápolali," přiznal trenér Sázavy Pavel Chuchla.

Sázavští se po přestávce zlepšili. „V druhé půli se vše obrátilo. Trochu jsme prostřídali a sami hráči asi pochopili, že nepohybovat se a nehrát, není to správné řešení. Začali jsme hrát celkem slušně, zatímco domácí odpadali. Dostávali jsme se do šancí a brejkových situací, ale nevyřešili jsme je dobře," uvedl Pavel Chuchla a dodal: „Nakonec se nám přeci jen podařilo vyrovnat na jedna-jedna. V osmdesáté třetí minutě na nás ale rozhodčí pískl penaltu, která byla hodně přísná. V závěru jsme si ještě vytvořili šanci, kdy domácí obránce vykopl míč, který šel do branky, tím zápas skončil."

Za týden čekají Sázavu Rejšice. „Zápas se musí hrát devadesát minut, ne čtyřicet pět. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, takže nejsem úplně nespokojený, ale body nemáme. Musíme se teď dobře připravit na další zápas, který hrajeme doma s Rejšicemi," uzavřel sázavský trenér.

Více foto ze zápasu ZDE

Tuchlovice – Sázava 2:1 (1:0)Branky: 17. Jalaghonia, 83. pok. kop Hajník – 69. Král. Rozhodčí: Suchý – Mansour, Němeček. ŽK: Brož, Zimerman, Kedroň – Janovský, Kozák, Šmídek, Chuchla, Burcev. Bez ČK. Diváci: 160.

Tuchlovice: Pečonka – Pilař, Hejduk, Portužák, Hajník, Hafenrichter (61. Peroutka), Brož, Zimerman (88. Kacafírek), Kedroň, Hadrika (90. Fitko), Jalaghonia (84. Brnovják). Trenér Miloslav Mrázek.

Sázava: Burcev – Konečný, Říčař, Kozák, Král – Jelínek (46. Zvěřina), Šmídek, Martin Chrpa (61. Fantys), Foltýn – Janovský, Švec. Trenér Pavel Chuchla.

Adam Procházka