„První poločas nám síly ještě stačily, ale po přestávce už ne. Do zápasu nastoupilo šest hráčů, kteří absolvovali za dorost zápas proti Čáslavi, což byl hlavní důvod toho, že po přestávce hráči šlapali vodu a už se nám hra nedařila," zahájil hodnocení zápasu trenér Jaroslav Sadílek, který v Teplýšovicích nahradil na lavičce uhlířů Radka Förstera, který bude chybět i v příštím zápase.

Uhlíři v zápase vedli, ale poté už se prosazovali pouze domácí. „Šli jsme do vedení po pěkné akci Tomáše Koppa. Další šanci měl ještě Svoboda, ale neproměnil. V závěru poločasu jsme inkasovali po chybě na levé straně hřiště vyrovnávací branku, takže do kabin se šlo za nerozhodného stavu," shrnul dění v prvním poločas Jaroslav Sadílek a k druhému dějství řekl: „Hned zkraje druhého poločasu jsme inkasovali dva slepené góly a potom už jsme neměli vůbec zájem hrát a hlavně už jsme po fyzické stránce nemohli."

Teplýšovice – Uhlířské Janovice 7:1 (1:1)Branky: 43., 48. a 68. Podhorský, 55. a 80. Král, 72. Vyhlídal, 89. Kaňka - 15. T. Kopp. Rozhodčí: Novotný - Chrudimský, Hurych. Bez karet. Diváci: 30. Teplýšovice: Měsíček - Kubálek, Ottl, Král, Dřízal, Breburda (75. Mládek), Podhorský (75. Kaňka), Nerad, Stěhule (74. Kamenský), Vyhlídal, Chomát (70. Šahin). Trenér Petr Chomát. U. Janovice: Hromádka - Bureš, Černík, Vinický, Boubín, Dotlačil, Randlíszek, Hervert (79. Vyhnánek), Beneš, Svoboda, Kopp. Trenér Jaroslav Sadílek.

Adam Procházka