Čáslav B – Červené Pečky 3:2 (2:1)

Skóre utkání otevřel čáslavský Zikmunda z trestného kopu po faulu na Maxu. Hosté sice vyrovnali, ale do přestávky vrátil domácím vedení Zoufalý. Po přestávce rozhodl o výhře čáslavské juniorky Janoušek, který skóroval za stavu 2:2.

„Šlo o klasické první utkání, ve kterém bylo několik chyb, ale s přístupem a hrou hráčů jsem spokojený. Kluci se sešli po dlouhé době a nechybělo jim nasazení," pochvaloval si nový trenér Miroslav Paták. Ten v týmu přivítal nové dorostence a také stopera Růžičku z Polep. Nešetřil ani chválou: „Útočník Mlynka hrál výborně. Podle mě to je hráč pro áčko."

A co od nového angažmá Miroslav Paták očekává? „Do Čáslavi jdu s tím, že chci pomoct klubu v jeho nové éře. Pro kluky z béčka bylo vždy těžké dostat se do áčka. Nyní je tu nová motivace, která byla motivací i pro mě, abych šel trénovat B-tým. Pokud kluci budou chtít na sobě pracovat a zlepšovat se, tak mají možnost dostat se výš. Chtěl bych vychovat co nejvíce slušných hráčů pro A-tým," říkal paták.

StatistikyBranky Čáslavi B: Zikmunda, Zoufalý, Janoušek. Čáslav B: T. Výborný – Zoufalý, Brudný, Růžička, Kutil – Hájek, Vajgl, Zikmunda, Král – Maxa – Mlynka. Střídali: Kováč, Váňa, Málek, Janoušek. Trenér Miroslav Paták. Příští zápas: Radim – Čáslav B (hř. Plaňany, sobota 17 hod.).