„Soupeř nepřijel v optimálním rozpoložení, nicméně pro nás to byl dobrý trénink před prvním mistrovským zápasem. Žádné velké závěry bych ale z tohoto zápasu nechtěl dělat. Za týden nás čeká totiž kvalitativně jiný soupeř," řekl k zápasu trenér Sázavy Pavel Chuchla.

S přípravou je sázavský kouč víceméně spokojený. „Příprava neproběhla špatně, i když nějaké rezervy tam vždy jsou, ale tak je tomu u všech mužstev. Rezervy jsou u některých hráčů, co se týče účasti na trénincích, ale mnoho jich není. Většina hráčů trénovat chodila a účast na trénincích neklesla pod šestnáct hráčů," těšilo trenéra Chuchlu. Ten však ví, že důležité zápasy přijdou nyní. „Přípravě moc velkou důležitost nepřikládám, jelikož si myslím, že by mužstvo mělo trénovat poctivě během celé sezony a z toho potom vycházet. Přestávka mezi posledním mistrovským zápasem a novou sezonou je krátká, takže jde víceméně o to, jen hru oživit a zabudovat nové hráče do týmu, aby vznikl soulad," objasnil sázavský trenér a na závěr dodal: „Až v mistrovských zápasech se ukáže, jak je mužstvo soutěží procházet a jak je schopné reagovat na úspěchy či neúspěchy v jednotlivých zápasech."

Sázava – Kolovraty 7:0 (3:0)Branky: Svoboda 2, Marek Chrpa 2, Marčík, Šmídek, Keltner. Sázava: Burcev - Dušek, Říčař, Chuchla, Král - Konečný, Šmídek, Martin Chrpa, Marčík - Keltner, Svoboda. Střídali: Kozák, Marek Chrpa, Švec, Brunclík. Trenér Pavel Chuchla.

Adam Procházka