Utkání nezačalo pro čáslavské fotbalistky vůbec dobře. Než se stačily rozkoukat, prohrávaly 0:1. Na centr si naběhla domácí Dlasková, která vystihl hodně vysunutou Jelínkovou a perfektním lobem před šestnáctkou otevřela skóre utkání. Čáslavandy však úvodní gól nerozhodil a krátce na to vyrovnaly brankou Veselé, která se trefila přímo z rohového kopu 1:1.

„Na našich hráčkách bylo vidět, že jim nerovnost přírodní trávy dělá problémy. Míč je neposlouchal, letos jsme na přírodním trávníku ještě ani netrénovali, chvílemi vázla kombinace, přesto byl zápas oboustranně rychlý a fotbalově pohledný. Obě mužstva hrála s velkým nasazením a zápas se musel líbit všem. V průběhu první půle jsme šli třikrát sami na branku, ale ani Truhlářová, ani Karafiátová míč neusměrnily za záda domácí gólmanky, " řekl jeden z trenérů hostujícího celku Jindřich Vaněček.

Běžela 26. minuta a domácí hráčky zahrávaly z levé strany přímý kop, Prchalová si nepohlídala nabíhající Turkovou, která pohodlně zvýšila na 2:1.

Utkání se muselo přítomným divákům líbit, hra se přelévala nahoru dolů a akce střídaly na obou stranách, přesto vyložených šancí měly více čáslavské fotbalistky.

Těsně před poločasem si vybral slabou chvilku rozhodčí Kubečka, který neodpískal více jak tutový penaltový zákrok na pronikající Truhlářovou, čemuž se usmívali i domácí diváci.

Úvod druhé půle vycházel lépe domácím hráčkám, které měly míč častěji na svých kopačkách. Hostující hráčky zatápěly domácí obraně zejména z rychlých brejků, kdy Truhlářová s Buchtovou domácí obranu pěkně větraly. Zaslouženého vyrovnání se Čáslavandy přece jenom dočkaly. V 87. minutě zahrávaly přímý kop takřka z 25 metrů, kdy Karafiátová dělovkou k pravé tyči nedala domácí Zelníčkové v brance šanci 2:2. V samotném závěru mohly čáslavské fotbalisty zvrátit zápas na svou stranu, kdy se ocitla tváří v tvář Zelníčková s Buchtovou, ale hostující hráčka již neměla dostatek sil na přesné umístění své střely. Utkání skončilo tedy spravedlivou dělbou bodů.

„Závěrem musíme pochválit naše holky za velmi dobrý a poctivý přístup k celému utkání, přestože soupeř byl fotbalově o něco kvalitnější, naše děvčata si vypracovala víc gólových šancí. Jen škoda, že jsme tyto akce nedokázali zúročit," dodal trenér Vaněček.

STARÁ LYSÁ ČÁSLAV 2:2 (2:1)Branky: 1. Dlasková, 26. Turková 4. Veselá, 87. Karafiátová.
Čáslav: Jelínková Celková, Veselá, Buřvalová, A. Prchalová (65. T. Prchalová), Kunášková Medunová, Karafiátová, Kovaříková Miláčková (46. Buchtová), Truhlářová. Trenéři Ivo Ducheček, Jindřich Vaněček.