Sparta po bezbrankové první půli prohrála s Živanicemi 1:3. „Šlo o první utkání a rozhodně splnilo naše očekávání. Poprvé jsme se dostali do přípravného zápasu, vyzkoušeli jsme si různé herní varianty i rozestavení. Všichni hráči dostali nějakou minutáž. Musím říct, že až na drobné detaily, to celkem šlo," řekl k zápasu trenér Kutné Hory Jan Holík.

Jedinou branku domácích vstřelil chvíli před koncem Aleš Urban. „Gól padnul po faulu těsně před vápnem. Aleš Urban pak obstřelil zeď střelou na přední tyč. Dal hezkou branku. Řekl bych, že to brankář nečekal a nestihl zareagovat. Gól jsme si zasloužili," zdůraznil trenér Sparty.

A jak moc se během přestávky před zimní přípravou změnil tým Kutné Hory? „Do Kolína odešli Frejlach, Čapek i Veselý. Stehno tam také odešel na zkoušku. Jakub Vančura to zkouší v Čáslavi. Uvidíme, jak to bude vypadat po přípravě," vyjmenoval Jan Holík a přestavil nová jména: „Naopak přišel Alexander Bora a Lukáš Šindelář. Oba hráli na podzim v Českém Brodě. Novým hráčem je i Ondra Macháček a vrátil se Milan Černohlávek. Pomalu se zapojuje i Robin Vocel po zranění kolene. Ještě budeme shánět brankáře."

Kutná Hora – Živanice 1:3 (0:0)Branka K. Hory: Urban.
Kutná Hora: Stoupa (46. J. Kubát) - Skokan (70. Macháček), Tafel, Franc, Urban - Vácha (46. Šesták), Šindelář (46. Nekvinda), Wolf (46. M. Černohlávek), Bora (46. Hačka) - Schwarz (70. Křelina), Křelina (46. B. Pospíšil). Trenér Jan Holík.