„Utkání hodnotím veskrze pozitivně. Jsou to naše první tři body ve vyšší soutěži a navíc jsou to body z venku, což je pro nás ještě důležitější," zahájil pozápasové hodnocení hrající trenér Sázavy Pavel Chuchla a navázal: „Pozitivní je i to, že jsme podali velmi dobrý výkon. Sice jsme prohrávali jedna nula hned od úvodu utkání, kdy domácí využili jednu ze standardních situací, v nichž jsou hodně silní. Obdržená branka nás ale nepoznamenala. Hráli jsme dál a podařilo se nám srovnat na jedna-jedna ještě do poločasu, navíc jsme pak měli ještě další dvě, tři šance."

Janovský se Švecem vystřelili Sázavě po změně stran tři body. „V druhém poločase jsme zaslouženě utkání rozhodli dvěma rychlými góly. Soupeře jsme do šancí nepouštěli a poctivým výkonem v obraně v poslední dvacetiminutovce jsme zápas dovedli do vítězného konce," uzavřel Chuchla.

Beroun – Sázava 1:3 (1:1)Branky Sázavy: 35. a 52. Janovský, 60. Švec.

Sázava: Burcev – Konečný, Chuchla, Kozák, Král – Jelínek, Šmídek, Martin Chrpa (57. Zvěřina), Foltýn (80. Marek Chrpa) – Janovský, Švec (86. Říčař). Trenér Pavel Chuchla.