„Přijeli jsme do Vykáně s určitým záměrem, který se nám na začátku utkání dařilo plnit. Hráli jsme tak, jak jsme chtěli, tedy ze zabezpečené obrany a vyráželi jsme do rychlých protiútoků," uvedl trenér Čáslavi Radim Truksa a navázal: „Podařilo se nám otevřít skóre, kdy se po samostatném úniku trefil Vančura. Do té doby jsme měli ještě čtyři šance, které jsme ale nedali."

Poté přišel čáslavský kolaps. „Domácí udeřili ve chvíli, kdy se vůbec poprvé v zápase dostali do našeho velkého vápna. Naše hra se pak sesypala jako domeček z karet a my úplně zkolabovali," hlesl čáslavský kouče a pokračoval: „Do poločasu jsme obdrželi ještě jeden gól. Po přestávce jsme chtěli s výsledkem něco udělat, ale během patnácti minut jsme obdrželi další tři góly. Byli jsme totálně nedůslední, naše hra zkolabovala a vše bylo špatně. Po zásluze jsme prohráli."

Vykáň - Čáslav 5:1

(36. Šplíchal, 43. Jarolím, 52., 55. a 60. Dalekorej - 32. Vančura).

Čáslav: Kubát - Kořínek (80. Koubský), Růžička (63. Richard), Vebr, Vančura, Kunášek (61. Strnad), Jícha, Petrů, Špičák (74. Stránský), Dastych, Hannich. Trenéři Radim Truksa, Jiří Antoš.

Ilustrační foto
Kutné Hoře nevyšel první poločas a v Libiši prohrála