„Nečekali jsme tak hladké vítězství. Jeli jsme v oslabené sestavě jen s dvanácti hráči. Navíc jsme hráli na hřišti druhého mužstva v tabulce," začal mluvit o svém výjimečném zápase střelec kola René Mičke.

Zbraslavický útočník přemýšlel, co se po první půli, kterou domácí vyhráli 1:0, změnilo: „Přišlo mi, že domácí ve druhé půli odpadli fyzicky. Přehráli jsme je a navíc jsme dali dva rychlé góly za sebou. Po třetí brance rezignoval soupeř úplně."

Během druhé půle hlavně vstřelil Mičke čtyři góly! „První gól jsem dal po centru ze strany a střele z voleje pod břevno. Druhá branka a čtvrtá branka padla podobně. Přišel centr ze strany pod sebe zhruba na penaltu a tam jsem střílel," popisoval Mičke, „Třetí gól jsem dal po chybě brankáře, kterému vypadl míč z rukou. Všechno to byly góly z vápna a po dobrých přihrávkách z křídel."

Mičke není v okresním fotbale žádným nováčkem a podobnou porci branek už nastřílel. „Už jsem někdy čtyři góly dal, ale to je hodně dávno. Mně už je pětačtyřicet, takže to už je opravdu hodně dávno," usmíval se Mičke a popsal svůj návrat do áčka: „Poslední dobou jsem chodil hrát za béčko, ale to zrušili. Nyní mě vytáhli do áčka, už jsem nevěřil, že bych tam mohl hrát, ale docela se mi daří. Uvidíme, jak to půjde dál. Myslím si, že náš tým má na klidný střed tabulky."