Hosté se ujali vedení hned v 7. minutě utkání vedení, když mezi stopery Staru propadl centr k hostujícímu útočníkovi, který střelou k tyči překonal Potměšila. Z vyrovnání se Tupadly radovali na konci poločasu, kdy Koudelka ve vápně odcentroval na Růžičku, který ranou z první rozvlnil síť za hostujícím brankářem. 

Po několika šancích na obou stranách, znovu zafungovala Staru souhra Koudelka - Růžička, kdy první jmenovaný v 62. minutě prošťouchl ve vápně míč svému spoluhráči, který následně prošel mezi dvěma obránci a ranou o tyč poslal Tupadly do vedení. Deset minut před koncem se pak Koudelka dostal znovu ve vápně do dobré pozice, ale finální přihrávku zkazil, nicméně zabojoval, získal míč a střelou z malého vápna upravil na konečných 3:1. 

Čáslav v závěru zápasu s Chrudimí třikrát inkasovala a prohrála 0:3
Čáslav v generálce na novou sezonu remizovala

„Chybělo nám sedm hráčů základní sestavy," posteskl si na úvod trenér Tupadel Stanislav Krajíček a pustil se do hodnocení zápasu: „I přes tolik absencí jsme odehráli pěkné utkání. Hrálo se rychle nahoru, dolů. Soupeř šel do vedení, my poté zahodili dvě šance, ale třetí nám už vyšla. Po přestávce jsme přidali další dva góly a zvítězili. Soupeř byl kvalitní, takže to bylo velmi prospěšné přípravné utkání." 

Tupadly táhla dvojice Koudelka-Růžička. „Karel Koudelka si řekl o základní sestavu již před týdnem v Habrech, kdy dva góly dal a na dva přihrál. Nyní byl znovu u všech gólů. Co se týče Patrika Růžičky, tak prakticky totéž platí u něho. Jednáme o jeho příchodu z Vrdů. Sám Patrik chce u nás hrát, tak věříme, že se podaří jeho příchod dotáhnout a v I. B třídě nám pomůže," uvedl Stanislav Krajíček. 

Tupadly - Mezilesí Načešice 3:1 (1:1)
Branky Tupadel: 42. a 62. Růžička, 80. Koudelka. Tupadly: Potměšil - V. Pipek, R. Krajíček, Císař, Fuksa - Vančura , Blahák, Růžička, Kruml - Burietka, Koudelka. Střídal: Klička. Trenér Stanislav Krajíček.

Hlízov v prvním přípravném utkání porazil fotbalisty Kácova 3:1
Hlízov v prvním přípravném utkání porazil fotbalisty Kácova