Oproti minulému týdnu musel být trenér domácího týmu Pavel Chuchla spokojený: „Zápas hodnotím pozitivně. Přinesl nám body, které potřebujeme jako sůl. Navíc se nám uzdravili někteří hráči a se sestavou se dalo hýbat. Po ostudě v Radimi jsem musel udělat nějaké korekce. Na soupeře jsme od začátku vlétli. Byli jsme dobře namotivováni. Plnili jsme i pokyny z kabiny a ze začátku jsme se chytli. Hráli jsme jednoduše a do soubojů jsme šli agresívně. Nenechali jsme jediný balon na pokoji."

Sázavu uklidnily brzké branky Švece. „Poměrně brzy jsme se dostali do vedení. O přestávce jsme vedli už dva nula, ale mohlo to být i víc. Na druhou stranu jsme mohli branku také dostat. Soupeř dobře zahrával standardní situace. Ve druhé půlce jsme výsledek potvrdili poměrně brzo třetím a čtvrtým gólem," hodnotil zápas Chuchla.

Závěr utkání už nic zajímavého nepřinesl. „V posledních pětadvaceti minutách jsme hráli v klidu. Je dobře, že jsme se chytli. Uvidíme, jak na tom půjde v dalším zápase," upozornil trenér Sázavy a navázal: „Nerad bych, aby se naše výkony nějakým způsobem střídaly. Musíme porazit Velim, i když to bude velice těžké."

Utkání sledovalo i dost fanoušků. „Přišlo hodně diváků. Myslím si, že kolem dvou stovek fanoušků tam bylo. Šlo o derby s Benešovem a atmosféra byla dobrá. I z tohoto pohledu jsem rád, že jsme našim lidem udělali radost, což se na podzim moc nedělo," usmíval se Pavel Chuchla.

Sázava – Benešov B 4:0 (2:0)Branky: 12. a 20. Švec, 55. a 60. Král.
Sázava: Burcev – Konečný, Mařinec, Říčař, Chuchla (70. Hrbek) – Jelínek, Šmídek, Bárta (65. Štěpán), Král – Knotek, Švec (65. Srba). Hrající trenér Pavel Chuchla.