„Je to pro nás velká ztráta," přiznal hrající trenér Sázavy Pavel Chuchla a pozastavil se nad terénem: „Dlouho jsem nevěděl, zda budeme hrát, protože v Říčanech bylo hřiště pod sněhem. Hrálo se na jednolitém bahnu, na kterém byl pohyb a kontrola míče obrovsky složitý. Nakonec se zápas hrál, protože termíny nejsou."

Zápas se povedl domácím, i když nebyli podle Chuchly lepší: „Do zápasu jsme nevstoupili dobře. Pak jsme se dostali do tempa, měli jsme neustálou převahu po celé utkání, ale vůbec jsme neproměňovali šance. Měli jsme asi pět tutovek. Domácí nám dali v polovině prvního poločasu gól z brejku. Ve druhé půlce úplně to samé. Říčany na nás čekaly a měly jednoho rychlého útočníka. Když se domácí dostali k míči, tak ho zkoušeli najít. Třetí gól padl na konci zápasu, to už jsme byli otevření."

Sázava tedy hodně ztratila. „I když naši útočníci měli šance, tak nepodali dobrý výkon. Rozdíl mezi mužstvy byl poměrně velký, ale na to se nehraje. Důležité je vstřelit branky a žádné nedostat. Je to pro nás velká ztráta bodů," povzdechl si Pavel Chuchla.

Říčany – Sázava 3:0 (1:0)Branky: 31., 58. a 87. Olah. Rozhodčí: Divilek – Ducký, Zuska. ŽK: Sirový, Netolický, Koranda – Foltýn, Dušek, Kozák. Diváci: 60.

Říčany: Hubínek – Michal, Vojáček, Sirový, Dobrý, Netolický, J. Beneš I (73. Praženka), Koranda (83. Gross), Olah (87. Marušák), J. Beneš II, Mungenga.

Sázava: Burcev – Foltýn, Chuchla, Dušek (58. Jelínek), Šmídek, Konečný, Keltner, Král, Martin Chrpa, Kozák (36. Říčař, 82. Marek Chrpa), Marčík. Trenér Pavel Chuchla.