Zápas se Kutné Hoře B vyvedl skvěle. „Derby se povedlo. Vyhráli jsme jednoznačně," zdůraznil Ondřej Černý a prozradil, co rozhodlo: „Pomohly nám góly na začátku a na konci prvního poločasu. Pak dostal Malín červenou kartu a ve druhém poločase už nebylo o co hrát."

Černý stihl hattrick už během prvního poločasu. „První gól jsem dal parádní levačkou. Na to, že jsem ji měl v pátek na tréninku jen na opírání, tak to vyšlo. Pak jsem šel dvakrát sám na bránu, kde jsem si poradil chladnokrevně jako rozený střelec," usmíval se autor branek.

Kutná Hora B je jedním z favoritů okresního přeboru. „Máme kvalitní tým, který může v okresním přeboru porazit kohokoliv," řekl střelec kola a vrátil se k zápasu v Malíně: „Pomohl nám brzký gól. Soupeř pak už nekladl takový odpor. Čekal jsem vyrovnanější zápas, ale utkání se nám povedlo parádně. Pak už není těžké dát tři góly a vyhrát."

Ve druhém poločase, po zranění obránce Filipce, se Černý stáhl z útočníka na stopera. Svou roli však hráč Kutné Hory B přijal v pohodě: „Jsem hráč do vápna, takže se pohybuji buď před vlastní, nebo soupeřovou brankou. Záleží na trenérovi. Je vidět, že tomu rozumí a licenci má právem."