Zápas se vyvíjel jednoznačně, Malešov vedl 3:0 už po první půli. „Myslím si, že nás nakoplo perfektně připravené hřiště. Podle mého nejlepší v okresním přeboru. Balon nám neuskakoval, což naší kombinační hře vyhovovalo. A konečně jsme se také uklidnili rychlými góly. Jindy musíme na proměňování šancí čekat až do druhé půle," řekl k utkání Michal Pavlík.

V zápase dal tři branky, a jak by je popsal? „Při první brance jsem dostal míč od Kuby Raka do vápna, uvolnil jsem se a šajtlí vystřelil na zadní tyč. Druhý gól byl od domácí obrany darovaný. Nedohodli se na velkém vápně, kdo míč sebere, tak jsem to napálil na bránu a spadlo to přesně k tyči. Třetí gól jsem dal až ke konci. Jirka Rejthárek mě poslal do levé strany, hodil jsem si to na střed a díky teči to tam se štěstím spadlo," popisoval střelec kola.

V tabulce střelců OP má Pavlík devatenáct branek a vedoucí Čálek 22. „Na nejlepšího střelce nepomýšlím. Když na to myslím, tak mi to vůbec nejde," smál se Pavlík a navázal: „Jsou tři kola do konce, ale výbornou formu má Dalibor Cimr ze Sedlce. Ten by mohl střelce vyhrát. Milan Čálek sice střelecky stagnuje, ale u něj člověk nikdy neví, kdy mu to sedne a dá třeba čtyři góly."

Malešov je momentálně třetí a tam by rád také zůstal. „Chceme skončit do třetího místa. Tým by měl i na víc, ale to už jsme si prohráli ve Zbýšově, na Kaňku a doma s Uhlířskými Janovicemi. Tam jsme ztratili jasných osm bodů. Čeká nás těžký los, ale na všechny zápasy budeme dobře připravení. Obzvlášť se těšíme do Zruče a na poslední duel doma se Sedlcem. Oběma máme co vracet," dodal Pavlík.

Adam Procházka