„Fotbalový Bůh asi existuje," oddychl si čáslavský trenér Oldřich Abrhám, „Po dvou zápasech, kdy jsme ztratili body až v poslední minutě, se vše tentokrát otočilo v náš prospěch. Myslím si, že jsme šli vítězství naproti. Jak je u nás obvyklé, hráči nechali na hřišti duši a dřeli od první minuty. Sportovně musím uznat, že by průběhu zápasu odpovídala remíza. Na druhou stranu jsme měli asi o pár gólových šancí více než soupeř."

Za výkon odměnili hráče i domácí fanoušci. „Tentokrát se musel fotbal v Čáslavi líbit, protože oba týmy chtěly vyhrát. Hrálo se nahoru a dolů. Bylo sympatické, že takovou hru ocenili i diváci. S hráči se loučili potleskem ve stoje. Pro nás jsou to důležité tři body," radoval se trenér.

Šancí měli Čáslavští tentokrát hodně. „V první polovině utkání jsme měli minimálně tři vyložené šance. Nastřelili jsme břevno," zdůraznil Abrhám a pokračoval: „Ve druhém poločase jsme měli možná ještě více gólových příležitostí, ale bývalý ligový brankář Ticháček exceloval a chytal výborně. Zaplaťpánbůh, že se mu to jednou nepovedlo."

Zápas rozhodla až třetí minuta nastavení. „Běželo nastavení a vznikl závar před soupeřovou brankou. Šli jsme do rizika a do šestnáctky soupeře se natlačilo velké množství hráčů. Několikrát za sebou jsme vystřelili, až se dostal balon k Vackovi, který ho uklidil k tyči," popsal vítězný moment čáslavský kouč.

Čáslav – Domažlice 1:0 (0:0)Branka: 90.(+3) Vacek.

Čáslav: Stehno - M. Frejlach, Karal, Váňa, Kunášek - Záviška, Vančura, Tomášek, Týfa (76. Mlynka) - Maxa, Vacek. Trenér Oldřich Abrhám.