Uhlíři přijeli v okleštěné sestavě. „Měl jsem jen jednoho hráče na střídání, který šel do hry už ve třicáté minutě za zraněného Tancera, který si udělal výron kotníku. Opět jsme hráli v pozměněné sestavě, spousty hráčů chybělo," litoval trenér Vladimír Boubín.

Podle složení sestavy zvolil trenér i taktiku: „Hráli jsme ze zabezpečené obrany a spoléhali jsme na rychlé protiútoky. Když se nám zranil útočník, tak už jsme ani to nemohli vyprodukovat. Čekali jsme na chybu soupeře. Po celé utkání nás domácí kombinačně a herně přehrávali, ale nevytvořili si žádné vyložené brankové příležitosti."

Branky začaly padat až po přestávce. „Ve druhém poločase jsme udělali jednu chybu a inkasovali jsme. Vzápětí jsme z ojedinělého útoku vyrovnali, jenže to bylo z naší strany všechno. Před koncem zápasu jsme opět inkasovali. Hru diktoval soupeř a my jsme spíše bránili. Snažili jsme se narušit akce domácích," dodal Boubín.

Pátek – Uhlířské Janovice 2:1 (0:0)Branka Uhl. Janovic: 75. T. Kulhánek.

Uhlířské Janovice: Hromádka – Bureš, Zadražil, Černík, Hrbek – Randlíszek, T. Kulhánek – M. Svoboda, Vedral, N. Marek – Tancer (30. Veliký). Trenér Vladimír Boubín.