Po první půli prohrávali uhlíři 0:1, když se trefil ve 27. minutě domácí Charvát. „Domácí byli v první půli jasně lepší. Přehrávali nás. My jsme se dostali do dvou šancí, jinak jsme nic neměli a neustále jsme bránili,“ netajil se trenér hostí Antonín Novotný.

Po přestávce dali domácí rychlý druhý gól, na který dokázal odpovědět Marek. „V kabině jsme si řekli, že se zvedneme, ale hned jsme inkasovali,“ pokrčil rameny Novotný. Stav 2:1 dlouho nevydržel a po šesti minutách se domácí radovali potřetí.

Zbraslavické hřiště hostilo již třetí ročník fotbalového turnaje
Fotbalisté se potřetí utkali o putovní pohár pojišťovny Generali

„Ještě jsme snížili na rozdíl jedné branky, když dal gól Vinický. V tu chvíli jsme byli lepším mužstvem. Snažili jsme se vyrovnat, domácí jsme zatlačili, ale bohužel bez gólového efektu,“ litoval hostující kouč a dodal: „Za druhý poločas bych kluky pochválil. Hlavně za jejich bojovnost. Bohužel jsme vždy po brutální chybě dostali gól.“

Mnichovohradišťský SK – Uhlířské Janovice 3:2 (27. Charvát, 48. Rakouský, 64. Horák – 58. Marek, 77. Vinický). Uhlířské Janovice: Verner – Doubrava, Zadražil, Vyhnánek (73. M. Novotný), Strnad (19. Vinický), J. Kopp (46. Jelínek), Kopecký (71. Beneš), Randlíszek, Vedral, Marek, Tancer. Trenér Antonín Novotný.

Nové retail centrum v Kutné Hoře roste jako z vody.
Podnikatelé: Nové centrum zcela pohřbí malé obchody