„Nezačali jsme vůbec dobře. Nedařila se nám hra, udělali jsme několik chyb, čímž jsme soupeře dostali do hry. V desáté minutě jsme se oklepali, když měl šanci Tomáš Kulhánek. Poté se pokoušel několikrát o zakončení Jelínek, ale bohužel se neprosadil. Jinak měl ale v prvním poločase převahu soupeř," popsal dění v prvním poločase trenér Uhlířských Janovic František Machurka.

„Vstup do druhého poločasu nám naopak vyšel, hráli jsme velmi dobře, měli jsme kvalitní náběhy. Najednou jako když utne, se vše zlomilo a soupeř začal hrát lépe a dostával se do šancí. V šedesáté první minutě centroval hráč Týnce do vápna a nastřelil Zadražilovy ruku. Následoval pokutový kop, který domácí proměnili. Inkasovaná branka nás zlomila a nějaký čas jsme nehráli vůbec dobře. Až v sedmdesáté šesté minutě šel sám na bránu Jelínek, ale neproměnil. Poté už jsme hráli vabank, dostali jsme se do několika příležitostí, ale štěstí nám nepřálo. V osmdesáté deváté minutě Týnec zvýšil po centru ze strany a zakončení hlavou na dva nula," dodal hostující trenér.

Týnec nad Sázavou – Uhlířské Janovice 2:0 (0:0)U. Janovice: Hromádka - Černík, Zadražil, Randlíszek, Dotlačil (56. N. Marek) - Vedral (46. Kalaš), D. Kulhánek, Kopecký, T. Kulhánek - Churavý (61. Beneš), Jelínek. Trenér František Machurka.

Adam Procházka