„Zápas začal velice dobře. První poločas byl vyrovnaný. I když měl soupeř ve svém středu zkušenější hráče, kteří uměli lépe kombinovat, tak se hrál vyrovnaný zápas. Hosté se dostali do vedení krásnou ranou do šibenice z trestného kopu. Chvíli poté křičel náš brankář „mám" na centrovaný míč, ten mu vypadl z ruky a soupeř dorazil míč do brány. Tak skončil i první poločas, kdy jsme prohrávali nula-dva," litoval trenér Uhlířských Janovic Vladimír Boubín.

„Ve druhém poločase jsme udělali v sestavě dvě změny, což se vyplatilo. Hned na začátku šel Tanczer sám na soupeřova brankáře, ale neproměnil. Dvě minuty poté šel ten samý hráč opět sám na gólmana, ovšem znovu svou šanci neproměnil. Balon se ještě ke všemu odrazil k našemu hráči a ten trefil tyč," popisoval trenér domácích klíčové momenty utkání.

Ve druhé půli byli uhlíři podle trenéra lepší: „Soupeře jsme po přestávce tlačili, přehrávali jsme ho, ale nevyužívali jsme brankové příležitosti, což je stále naše slabá stránka." V 56. minutě navíc uviděl červenou kartu domácí Randlíszek. „Šel do pokutového území, kde se srazil s obráncem, náš hráč zůstal ležet, a když chtěl vstát, tak ho obránce držel za nohu. Nechtěl ho pustit, Randlíszek se tedy ohnal rukou a trefil ho pěstí do obličeje. Byl vyloučený, ale pokutový kop jsme nekopali," nechápal Boubín a navázal: „Rozhodčí nás trochu poškodili, ovšem i v desíti jsme měli tlak a soupeře jsme přehrávali."

Hosté dali třetí gól v 88. minutě, kdy se trefil Janovský. „Hráli jsme už jen na dva obránce. Všichni šli do vápna. Bylo to vabank," přiznal Boubín a dodal: „Opět jsem nespokojený s výkonem rozhodčích. Ovlivnili průběh utkání. Pomezní signalizovali postavení mimo hru, když byl hráč tři metry před obránci. Nechal jsem si natočit video, kde je vše krásně vidět."

Uhlířské Janovice – Divišov 0:3 (0:2)Branky: 28. Pekárek, 31. Jíša, 88. L. Janovský. Rozhodčí: Čechmánek - Vyhnal, Polák. ŽK: Vl. Svoboda, D. Kulhánek, P. Boubín - Z. Janovský, L. Hronek. ČK: 56. D. Randlíszek (UJ). Diváci: 100.

Uhl. Janovice: Hromádka – Srba, Wolf, Zadražil, Dotlačil – Boubín, Randlíszek – D. Kulhánek (82. D. Marek, Vedral (46. Novotný), Vl. Svoboda (46. Tanczer) – M. Svoboda (65. N. Marek). Trenér Vladimír Boubín.

Divišov: J. Hanuš - L. Svoboda, Jíša, Z. Janovský, Vávra, Vondrák, Pekárek, Lehán, Campodonico (87. L. Janovský), Marek Hanuš, L. Hronek (82. Martin Hanuš). Trenér Roman Sedlařík.