Kondrac – Uhlířské Janovice 2:2 (0:2 – pk. 3:4)

„Byli jsme v oslabené sestavě, pouze s jedenácti hráči. První poločas jsme zvládli dobře, ale ve druhé půli už nám začaly docházet síly. A domácí měli docela velkou převahu. Dá se říci, že brankář Hromádka chytil několik gólů a ještě další šance domácí Kondrac neproměnila. My jsme měli ještě asi jednu šanci kromě brankových situací v prvním poločase, ale poté už byli lepší hráči Kondrace a my jsme se jen bránili," zhodnotil utkání trenér Uhlířských Janovic František Machurka.

„V penaltovém rozstřelu jako jediný neuspěl za náš tým brankář Hromádka, ale na druhou stranu dvě penalty chytil a tak postupujeme. Naše mužstvo posílil Hrstka, který se vrátil z hostování v Radimi, ale bydlí jinde, takže uvidíme, jak to s ním dopadne," dodal trenér uhlířů.

StatistikyBranky U. Janovic: 18. M. Svoboda, 24. Srba. Penalty proměnili za UJ: Černík, Veliký, M. Svoboda, Hrstka. Neproměnil za UJ: Hromádka. Uhlířské Janovice: Hromádka – Černík, Veliký, P. Kulhánek, Forman – M. Svoboda, Jelínek, D. Marek, Čížek – Hrstka, Srba. Trenér František Machurka.

Adam Procházka