Uhlířské Janovice hrály v sobotu dopoledne na hřišti Vyšehořovic, kde prohrály vysoko 0:4. „Mluví se mi těžce. Hráli jsme opravdu špatně,“ hlesl hostující trenér Antonín Novotný. Jeho svěřenci nehráli dobře a v první půli se téměř nedostali za půlku. „Ani jsme nevystřelili na bránu a všude jsme byli pomalejší. Soupeř naše ztráty trestal. Poločasový výsledek nula-tři byl pro nás ještě milosrdný,“ přiznal kouč uhlířů.

Ve druhé půli hosté pokračovali v nepovedeném výkonu. Uhlíři se bránili, ale už se jim alespoň dvakrát podařilo ohrozit bránu. „Domácí zaslouženě vyhráli. Byli ve všem lepší. Přišlo mi, že jsme už přijeli v poraženecké náladě. Nechtěli jsme hrát, byli jsme odevzdaní a kluci se spíše hádali. Hledali jsme chyby někde jinde než v sobě,“ zlobil se Novotný.

Ve třetím kole Divize C prohráli fotbalisté Čáslavi doma s Živanicemi 0:1.
Letohrad odsunul Čáslav na samý chvost tabulky

Podle něj by se s domácím celkem dalo v pohodě hrát. „Nechci se vymlouvat, že nám chyběli někteří hráči, ale na naší hře to by vidět. Spíše mi vadilo, že jsme tam jeli s tím, že ve Vyšehořovicích prohrajeme,“ uzavřel Antonín Novotný. 

I. A třída – 6. kolo
Vyšehořovice Uhlířské Janovice 4:0 (20. Brouta, 31. Böhm, 37. Breškovec, 64. Mičkal). Uhlířské Janovice: Záruba – Vinický, Zadražil, M. Novotný, Černík, Jelínek, Vedral, Kopecký, Beneš (81. Bílek), Randlíszek, Vyhnánek (74. J. Kopp). Trenér Antonín Novotný. 
Luštěnice – Sázava 1:0 (71. Cepka). Sázava: Burcev – Skála, Kyselka, Chuchla, Dušek, Sochor, Keltner, Král, Švec, Martin Chrpa, Marek Chrpa (81. Stejskal). Trenér Pavel Chuchla.

Ilustrační foto
Kutnohorským fotbalistům se v Berouně nedařilo