„Náš výkon za moc nestál. Výsledek nula-čtyři je pro nás hrozivý," zahájil hodnocení utkání trenér Bílého Podolí Bohuslav Šváb a pokračoval: Oproti zápasu s Načešicemi jsme měli těžší nohy. To, že jde o druhý zápas ve dvou dnech, bylo znát. Na druhou stranu si hráči alespoň zaběhali."

Kobylky trápí ofenziva. „Zatím nám chybí finální fáze. Nedokážeme se dostat do brankové příležitosti," hlesl Šváb a navázal: „Navíc Uhlířské Janovice proti nám hráli zkušeně v obraně. Celkově to bylo pro nás špatné utkání. Někteří hráči byli po plese, takže na ně dolehla únava, ale je to příprava a my pokračujeme dál."

„Proti Bílému Podolí dostali šanci i hráči širšího kádru, jelikož Randlíszek a Bureš bojují s chřipkou a Boubín s Martinem Svobodou mají problém se svalem, tudíž jsem je nechal odpočívat, aby se dali do pořádku," řekl na úvod trenér Uhlířských Janovic Vladimír Boubín a dodal: „Bylo znát, že nohy hráčů jsou po náročnější přípravě těžší. Nyní už budeme pracovat na rychlosti."

Střetnutí bylo dle trenéra Uhlířů v režii jeho týmu. „Přes náročný průběh přípravy byly v zápase k vidění i kombinační, fotbalové prvky. Celkově si myslím, že jsme soupeře bez větších problémů přehráli," uzavřel Boubín.

Bílé Podolí – Uhlířské Janovice 0:4 (0:3)Branky: 7. a 54. Veliký, 27. D. Kulhánek, 40. Marek. Bílé Podolí: Červinka – Kupka, Šváb, Šálený, Svoboda – Čakovský, Fuksa, Štoček, Fejfar – T. Švadlenka, Weinlich. Střídali: Horký, J. Švadlenka. Trenér Bohuslav Šváb. Uhlířské Janovice: Hromádka – Uher, T. Kulhánek, Černík, Hrbek – Dotlačil, Veliký (46. Marek) – D. Kulhánek (46. Kocourek), Zadražil, Kopecký – Tancer. Trenér Vladimír Boubín.

Adam Procházka