VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Útočné komando Malešova: bratři Špitálníkové

Kutnohorsko – Před sobotním startem okresního přeboru jsme se ve středečním vydání Kutnohorského deníku zaměřili na týmy ze středu tabulky.

23.3.2011
SDÍLEJ:

10. kolo okresního přeboru: Malín - Malešov, 23. října 2010.Foto: Deník/Michal Pavlík

8. místo – Malešov (16 b.)

Příprava u malešovských fotbalistů nebyla zase tak špatná. „Někdy bylo střídavě oblačno, někteří kluci nechodili tak, jak měli. Vcelku jsem spokojený i výsledkově,“ uvedl trenér Malešova Antonín Kapek a pokračoval: „Prohráli jsme akorát se Zbraslavicemi 1:3, ale to jen díky tomu, že jsme ve druhém poločase vystřídali. Jinak to byl úplně vyrovnaný zápas.“

Jediné, co se Kapkovi nelíbilo, byla generálka. „S generálkou nejsem spokojený, protože chyběli někteří klíčoví kluci a nasazení s předvedenou hrou byly špatné. Sice jsme vyhráli 5:0 nad Zručí B, ovšem byl to jediný zápas, který mě totálně zklamal,“ přiznal trenér Malešova.

Nejlepšího střelce podzimu Jiřího Špitálníka doplnil přes zimu v týmu jeho bratr. „Vrátil se k nám z Uhlířských Janovic Radek Špitálník. To je jediná změna,“ zvedl Antonín Kapek.

Cílem Kapkova týmu je střed tabulky: „Chceme hrát pro tuto sezonu klidný střed. Na postup tipuji Sázavu. Kolik týmů spadne? To nechci komentovat, protože tam jsme také namočení. Pevně věřím, že to zachrání Zbraslavice i Bílé Podolí v B-třídě.“

Tip Deníku: 10. místo

7. místo – Žleby (17 b.)

„Žlebská příprava letos nebyla nic moc,“ tvrdil trenér Libor Petříček, „Tréninková účast nebyla valná a na přátelská utkání jsme se scházeli nekompletní. Každý zápas hrála jiná sestava.“

Ani generálku Spartak nesehrál. „Generálka nám bohužel odpadla pro nepříznivé počasí,“ litoval Petříček, jehož kádr zůstal beze změny.

Ve Žlebech jsou smíření s tím, že budou hrát o záchranu. „Nic jiného pro nás nepřichází v úvahu,“ ví trenér Petříček. „Myslím si, že to bude holý boj o záchranu. Podle mě jednoznačně postoupí Sázava, i když to na jaře bude čeřit Suchdol. Byl bych samozřejmě rád, aby sestupoval pouze jeden tým a naše mužstva v B-třídách se pochlapila a ulevila nám,“ dodal Libor Petříček.

Tip Deníku: 11. místo

6. místo – Zbýšov (20 b.)

Podle trenéra Miroslav Voplakala je příprava rok od roku slabší: „Tradičně byla slabá účast. V pondělí jsme měli halu a v sobotu jsme buď trénovali, nebo měli zápas. Jako každý rok, účast byla slabší. Rok od roku je to horší.“

Zbýšovští v zimě koupili brankáře Kozelku ze Světlé. „Na hostování jsme pustili do Štěrbohol Bohatého,“ kontroval Voplakal a dodal: „Navíc se nám podařilo přemluvit Vráťu Junka, aby zase začal s námi hrát.“

Podle Voplakala je cílem udržet 6. místo. „Okres je stále vyrovnanější. Suchdol půjde nahoru a zajímavý bude boj o záchranu,“ myslí si zbýšovský trenér, „Postup si udrží Sázava, protože Zruč už odpadla ke konci podzimu. Kdyby nakonec spadly dva týmy, tak by to určitě stačilo.“

Tip Deníku: 6. místo

Autor: Michal Pavlík

23.3.2011 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto

KRÁTCE: Do zahrad si přijdou zacvičit jógu i úplní začátečníci

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Zruč přišla o osm hráčů. Musela zrušit B-tým

Zruč nad Sázavou – Jiskra Zruč nad Sázavou odhlásila svůj B-tým ze IV. třídy, skupiny B. Co bylo hlavním důvodem?

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Čáslavská letecká základna znovu ožila, letouny se vrátily z Pardubic

Čáslav /FOTOGALERIE/ - Výluka leteckého provozu na 21. základně taktického letectva Čáslav skončila. Více než dvě desítky letecké techniky se přesunuly ze záložního letiště v Pardubicích na mateřskou základnu v Čáslavi. Přelet posledního letounu JAS-39 Gripen je plánován na čtvrtek 24. srpna 2017 v dopoledních hodinách.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Kutnohorsko - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení